18 februari 2018, 10:00 uur

Ander uur over 'Van wandelaar naar pelgrim'

Doopsgezinde kerk, Pauw van Wieldrechtlaan 29A, Zeist

Tent of Nations gelooft dat het land en haar inwoners elkaar nodig hebben. Zij doen dit door het land te beschermen, mensen van diverse culturen bij elkaar te brengen en Palestijnse jongeren te helpen om te hopen op en te werken voor een betere toekomst. Zij leren de betekenis van het land binnen hun cultuur en identiteit. De projecten bouwen bruggen van wederzijds begrip, verzoening en vrede vanuit een breed perspectief. Het basismotto voor al het werk is 'We refuse to Be Enemies' (Wij weigeren vijanden te zijn).

Doopsgezind Wereldwerk sponsort het zomerkamp van Tent of Nations, een educatieve boerderij en vredesproject van de Palestijnse familie Nassar (zie Doopsgezind NL nr. 02). Onze gemeente doet mee!†

Naar het nieuwsoverzicht

contact maandblad sitemap