> nieuws

BIJEENKOMSTEN DOOPSGEZINDE GEMEENTE ZEIST

Koffie met ontmoeting
Dinsdag 2, 16, 23 en 30 juni tussen 10.00 en 12.00 uur
Donderdag 4, 11 en 25 juni tussen 14.30 en 16.30 uur De kerk is open en u bent van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie, een praatje en ontmoeting. De ene keer blikken we terug op de op zondag bekeken vlogdienst, een andere keer is er een verhaal of praten we over een krantenbericht. Maar er is natuurlijk ook veel ruimte om bij te praten.  Ook kunt u een kaarsje branden en even de stilte opzoeken als u daar behoefte aan heeft. Onze dominee Maaike de Jong zal aanwezig zijn in gezelschap van een gastheer of gastvrouw.  We starten met het aansteken van een kaars en het lezen van een gedicht, maar mocht u later willen komen dan is dat geen probleem.  Wilt u graag bij één van de ochtenden of middagen zijn? Geef u dan vóór donderdag 28 mei op bij Maaike.  Lijkt het u leuk om gastvrouw of gastheer te zijn voor een ochtend of middag en te helpen met koffieschenken en aanspreekpunt te zijn? Laat het dan weten aan Maaike, dan maakt zij een roostertje: maaike.dejong@doopsgezind.nl.

Poëziemiddag
Op dinsdagmiddag 9 juni van 14.00-16.00 uur is de poëzie middag.  We lezen gedichten die leden van de groep hadden aangedragen voor een bijeenkomst die vanwege Corona niet door kon gaan.  Wilt er ook bij zijn? U kunt zich vóór zaterdag 6 juni opgeven bij André Droogers: af.droogers@gmail.com.

Geloven in deze tijd
Op donderdag 18 juni van 14.00-16.00 uur is de gesprekskring Geloven in deze tijd. Thema van deze middag is een schrijven van Anton Bussemaker, dat eerder in de Mennowel gestaan heeft over zinvol levenseinde. Wilt u daar bij zijn? Geeft u zich dan vóór dinsdag 9 juni op bij Annelies Soomers: anneliessoomers@tatuka.nl.

Bijbel, Boek en Bron
Op dinsdagmiddag 23 juni van 14.00-16.00 uur is de gesprekskring Bijbel, Boek en Bron. Samen met Yko van der Goot duiken we in de teksten van het Oude Testament. Wilt u daarbij aanwezig zijn? U kunt zich vóór zaterdag 20 juni opgeven bij Yko: ykovandergoot@hotmail.com.

Tuingroep op donderdagmiddag vanaf 09.30-12.30 uur.
De prachtige tuin bij de kerk staat prachtig in bloei. Om deze zo mooi te houden is onderhoud nodig. Elke donderdagmiddag zorgen we met een groepje mensen dat hij ook zo mooi blijft. Spierballen zijn niet nodig, er liggen geen grote klussen op u te wachten. Het is gezellig en genieten met dit mooie weer! Wilt u meedoen?  U bent van harte welkom!  U kunt zich aanmelden bij Agnieta Meester: agnieta.meester@gmail.com.

We kijken er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten! Met hartelijke groet namens de hele kerkenraad, Nel Otten, Dorette Hollestelle, Anton Bussemaker, Netty van der Kaa en Maaike de Jong.

bijeenkomsten Doopsgezinde Gemeente Zeist

2020 Doopsgezind.nl