Nieuwsbrief Doopsgezinde Gemeente Zeist
25 ​februari 2021

Beste leden, vrienden en belangstellenden van de Doopsgezinde Gemeente Zeist,

Verleden week is de Veertigdagentijd begonnen. We gaan op weg naar Pasen. Helaas zijn er vanwege de geldende coronamaatregelen nog steeds geen gemeenschappelijke activiteiten in ons kerkgebouw. Gelukkig zijn er wel vieringen, vlogdiensten of opnamen met een heel beperkt aantal personen mogelijk. Deze kunt u horen en zien via YouTube, dankzij de trouwe inzet van enkele gemeenteleden.
Mochten er tussentijds veranderingen zijn in deze situatie dan melden we dat op onze website.
We kijken uit naar het moment dat we elkaar weer zonder afstand en zonder mondkapjes kunnen ontmoeten.

volgende dienst(en)
De negende kus van God De negende kus van God
28 februari, 10:00 uur
Voorganger: Ds. Yko van der Goot
Waar: VLOGDIENST
‘Leg over een ander geen vals getuigenis af’ (Ex. 20: 16). De historicus James Kennedy noemde de overtreding van het negende gebod onlangs 'de zonde van deze tijd'. Is het waar? Nemen we steeds meer een loopje met de waarheid?

Vlogdienst Vlogdienst
7 maart, 10:57 uur
Voorganger: Anton Bussemaker
Eerste-zondagviering