Nieuwsbrief Doopsgezinde Gemeente Zeist
1 ​juli 2022

Beste leden, vrienden en belangstellenden van de Doopsgezinde Gemeente Zeist,

We beleven een enerverende zomer. Op persoonlijk vlak is er verdriet over het verlies van geliefde mensen uit ons midden, en er is de schrik over een ernstige ziekte die toeslaat. We denken aan hen die dit treft.
Intussen leven we in een ontredderde wereld. Misschien krijgen we er te veel van mee dankzij de media die alles bij ons binnenbrengen.
We wensen u niettemin een goede zomer, met veel zon en op zijn tijd de nodige regen. Er is trouwens voor iedereen altijd een moment van stilte en viering op zondag, opdat we geestelijk niet uitdrogen.

N.B. Voor een klusje in onze mooie tuin, zie hieronder!

volgende dienst(en)
Afscheidsdienst
2 juli, 11:00 uur
Waar: Doopsgezinde Gemeente, Paul van Wieldrechtlaan 29A, Zeist
Deze dienst staat in het teken van het afscheid van Jan Starreveld. Jan is overleden op 26 juni. We gedenken hem in dankbaarheid.
De dienst is te volgen via: Dankdienst.

'Afscheid nemen is met zachte vingers
wat voorbij is dicht doen en verpakken
in goede gedachten ter herinnering.'
Dietrich Bonhoeffer

Quakersamenkomst
3 juli, 10:00 uur
Voorganger: Trinet Dalmeijer , Thijs de Boer en Pieter Meester
Waar: Doopsgezinde Gemeente, Pauw van Wieldrechtlaan 29A Zeist
Het wordt een viering met het karakter van een Quakersamenkomst. Na een inleiding met een korte toelichting op de Quakers, hun geloofservaring en de opzet van de samenkomst, zoeken we de stilte om ons te laten inspireren door Gods Geest.

Kerkdienst, Ander uur-viering
10 juli, 10:00 uur
Voorganger: Ds. Alain Verheij

Liefde is het begin...
17 juli, 10:00 uur
Voorganger: Ds. Yko van der Goot
Waar: Doopsgezinde Gemeente, Paul van Wieldrechtlaan 29A, Zeist

Zomerdienst in de tuin
24 juli, 10:00 uur

31 juli, 10:00 uur
Voorganger: Ellen de Boom en Gertjaap Kardol (onder voorbehoud)

Inloop tuingroep
7 juli 13:00 uur
Waar: Doopsgezinde Gemeente Zeist, Pauw van Wieldrechtlaan 29A Zeist
Donderdagmiddagen 7, 14 en 21 juli houden we een inloop en kunt u de tuingroep een handje helpen. Het is in de middag tussen 13.00 en 16.00 , voor wie zin heeft en kan, ook voor 1 middag of 1 uurtje, of voor de gezelligheid en een praatje bij de thee, bent u welkom.
Er zijn kleine klusjes zoals blad verwijderen, grasmaaien en grindharken en grotere zoals mest bij de planten brengen, spitten en snoeien. Maar ook reparatie klussen in en om de schuur, of gaas vervangen voor de klimplanten bij ons zitje. Er komt een lijst met alle klussen in de Mennorie te hangen en daarop kunt u zien of er iets bijzit, waar u mee zou willen helpen. Als u komt, graag even opgeven bij Bianca. Het liefst met een appje naar 06 29 27 11 20

Doopsgezinde Gemeente Zeist
Pauw van Wieldrechtlaan 29A | 3701 ET Zeist

ADS