zeist > home

Hartelijk welkom

LogoDoopsgezind als we zijn, laten we ons inspireren door de bijbel en gaan we niet uit van dogma's. Kernwaarden voor ons, als christelijke gemeente, zijn vrede, gerechtigheid en duurzaamheid. U bent natuurlijk hartelijk welkom! 


Met Zin-Inn Zeist bieden we, vanuit onze kernwaarden, activiteiten aan voor een breed publiek. Het programma biedt ruimte voor ontmoeting en gesprek over geloof, zingeving en maatschappij.

Volgende dienst(en)

16 mei 2021, 10:00 uur
Ander uur
Voorganger: André Droogers
Bijzonderheden:
'Van Pasen naar Pinksteren: Tussentijd'Naar overzicht diensten >> 

Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Naar alle activiteiten>>

Uitgelicht

 'Als het gras...'

'Als het gras...'
Broos is ons leven. Vergankelijk als het gras, kwetsbaar als een bloem. Even de wind erover en geen spoor meer. En toch... Psalm 103. Voorganger is ds. Yko van der Goot. Verder werken mee: Gertjaap Kardol (piano), André Droogers (zang), Netty van der Kaa (namens de kerkenraad), Corry Gerrits (koster), Frits Stuurman (opname), Marthijn Laterveer (montage). De viering is te volgen via: GRAS.


Actueel

'Leren,  of hopen op het licht'

'Leren, of hopen op het licht'
'Ik wil het keerpunt der tijden zien, als tekenen lichtend aan de nachtelijke hemel staan' (D. Bonhoeffer). Josje Hortensius en Anton Bussemaker hebben de viering van de eerste zondag van mei verzorgd. Verder werken mee: Nico Munk, Corry en Peter Gerrits, Frits Stuurman en André Droogers. De dienst is te volgen via HOOP.


'Hoedje op, hoedje af'

'Hoedje op, hoedje af'
Ds. Maaike de Jong koppelt de boodschap van Prediker aan een gedicht van Jenny Joseph en aan de Red Hat Society. Aan de viering werken verder mee: Nel Otten, opening en afsluiting; Gertjaap Kardol, pianist; Corry Gerrits, kosteres; Frits Stuurman, camerawerk, en André Droogers, zang en montage. De viering kunt u volgen via: HOEDJE.


Ringdag 2021
De ringdag gaat dit jaar door en staat gepland op 30 mei. In de komende weken worden meer details bekend over de wijze waarop de digitale ringdag vorm zal krijgen. De doopsgezinde gemeente Almere stelt een bijzonder programma samen rondom het jaarthema van de broederschap: 'Thuis op aarde'. Het wordt een live internetontmoeting, waaraan je op interactieve wijze kunt deelnemen.  


Viering vanuit Haarlem

Viering vanuit Haarlem
Op zondag 18 april is een internetdienst verzorgd door de ADS. De viering kwam uit de Grote Vermaning van de Doopsgezinde Gemeente Haarlem. Voorganger was ds. Herman Heijn. Gelezen wordt uit Lucas 24, het verhaal van de Emmaüsgangers. U kunt ook luisteren naar muziek van Johann Sebastian Bach. De viering is te zien via deze link: ADS Haarlem.

 
 
Adres
Pauw van Wieldrechtlaan 29A
3701 ET Zeist
Tel. 030-6918605
mevr.c.gerrits@gmail.com
     
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zeist
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl