zeist > home

Hartelijk welkom

LogoDoopsgezind als we zijn, laten we ons inspireren door de bijbel en gaan we niet uit van dogma's. Kernwaarden voor ons, als christelijke gemeente, zijn vrede, gerechtigheid en duurzaamheid. Kom gerust eens bij ons langs. U bent hartelijk welkom!

Zin-Inn
Met Zin-Inn Zeist bieden we, vanuit onze kernwaarden, activiteiten aan voor een breed publiek. Het programma biedt ruimte voor ontmoeting en gesprek over geloof, zingeving en maatschappij.

Volgende dienst(en)

27 oktober 2019, 10:00 uur
Voorganger: Ds. Jeannette den Ouden
Waar: Doopsgezinde kerk | Pauw van Wieldrechtlaan 29A | Zeist

Naar overzicht diensten >>

29-10-2019, 20:00 uur Lezing Christa Anbeek (Doopsgezinde kerk | Pauw van Wieldrechtlaan 29A | Zeist)

Naar alle activiteiten>>

Afscheid ds. Yko van der Goot

Op zondag 29 september hebben we onder grote belangstelling afscheid genomen van ds. Yko van der Goot als 'vaste' predikant van de Doopsgezinde Gemeente Zeist. Yko heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de bloei van de gemeente. De gemeente zal zijn betrokkenheid, zijn humor en zijn kijk op geloof en wereld erg gaan missen. Gelukkig blijft hij lid van de gemeente en nog diverse taken verrichten, zoals het verzorgen van de nieuwsbrief en de Mennowel. Het waren zeven mooie jaren!

Maaike de Jong wordt onze nieuwe predikant

Met veel plezier kunnen we u mededelen dat ds. Maaike de Jong (40) uit Leusden afgelopen 13 oktober het beroep heeft aangenomen. Zij wordt per 1 januari de nieuwe predikant van onze doopsgezinde gemeente Zeist. Ds. Yko van der Goot, die zeven jaar predikant van onze gemeente is geweest, zal het stokje dan aan haar overdragen.
Maaike is getrouwd en heeft twee kinderen, een dochter en een zoon.

Lectio divina 22 oktober

Alweer de derde en voorlopig laatste keer Lectio divina met Nanja ter Brake.
Als het van beide kanten bevalt, worden er voor de periode na januari weer drie avonden gepland.
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Opgave: Corry Gerrits-van Dijk, tel. 030-691 86 05, mevr.c.gerrits@gmail.com

Wakes bij Kamp Zeist
De volgende wakes zijn op:
. zondag 3 november
. zondag 1 december
Tijd: 16.30 uur
Plaats: Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg
Komt u ook met bloemen?

Lezing Christa Anbeek

29 oktober 2019, 20:00 uur
Lezing Christa Anbeek (Doopsgezinde kerk | Pauw van Wieldrechtlaan 29A | Zeist)
Dinsdag 29 oktober komt Christa Anbeek spreken over haar boek Voor Jozef en zijn broer. Deze avond wordt georganiseerd op initiatief van de Raad van Kerken Zeist en van het Platform Levensbeschouwingen en Religies Zeist. Onze kerk biedt hiervoor graag ruimte en gastvrijheid.

Pauw van Wieldrechtlaan 29A
3701 ET Zeist