zeist > nieuws

Nieuws

Bijeenkomst wijkgroep Den Dolder, Bilthoven etc.
De wijkbijeenkomst is verzet naar donderdagavond 9 september om 20.00 uur bij Heleen. Goed nieuws is dat Maaike de Jong die dag ook aanwezig kan zijn.
 
Over het onderwerp, dat door de ADS zal worden aangedragen, horen jullie nog.
Kliederkerk - 5 september vanaf 15.00 uur
Houd je van een goed verhaal in een prachtige omgeving? Ben je graag creatief bezig, samen met anderen? Ontmoet je graag mensen van jong en oud? Houd je van bouwen, schilderen, spoorzoeken of praten over wat je raakt? Kom dan op 5 september vanaf 15.00 uur naar onze Doopsgezinde gemeente Zeist aan de Pauw van Wieldrechtlaan 29A in Zeist voor de aftrap van het nieuwe seizoen Kliederkerk!
Kliederkerk is een laagdrempelige manier voor jong en ouder om op een speelse manier Bijbelverhalen anders te beleven. Bij aankomst kun je meteen aan de slag, want er zijn wel negen verschillende activiteiten om te doen en te ontdekken! Na een uur is er een korte en laagdrempelige viering. Als afsluiting delen we hapjes en drankjes met elkaar. Een aanrader!
Kliederkerk Zeist wordt verzorgd door de Protestantse gemeente Zeist en de Doopsgezinde gemeente Zeist. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte uitgenodigd. Ook kinderen en kleinkinderen zijn van harte welkom!
Dag van omkijken
De deuren gaan weer open en we kunnen elkaar weer ontmoeten! Toch is het goed om ook achterom te kijken. Dat kan het gemakkelijker maken om daarna weer vooruit te komen. Soms vergeet je hoe dat ging, maart en april 2020 en de tijd erna. Iemand werd begraven in heel kleine kring, zonder dienst in kapel, kerk of aula, en we zeiden: over een paar weken zorgen we voor een ontmoeting waar iedereen bij kan zijn. Maar dat is er niet van gekomen. 
Sindsdien zijn we bijna anderhalf jaar verder, en er is veel gebeurd. We hebben mensen verloren, een familielid, collega, buur, mensen die we kenden van onderweg, of in de winkel. Mensen hebben gezondheid verloren, zijn een stuk van hun veerkracht kwijtgeraakt. Voor sommigen eiste corona haar tol, anderen hadden pijn van het lang alleen zijn en herinneringen die boven kwamen. We nodigen u uit om de tijd en de ruimte te nemen om hierbij stil te staan. Dat doen we zaterdag 4 september van 13.00 tot 17.00 uur. Lees meer >>

1234567891011121314151617
 
Meer informatie Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zeist
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl