zeist > nieuws

Nieuws

 'Als het gras...'

'Als het gras...'
Broos is ons leven. Vergankelijk als het gras, kwetsbaar als een bloem. Even de wind erover en geen spoor meer. En toch... Psalm 103. Voorganger is ds. Yko van der Goot. Verder werken mee: Gertjaap Kardol (piano), André Droogers (zang), Netty van der Kaa (namens de kerkenraad), Corry Gerrits (koster), Frits Stuurman (opname), Marthijn Laterveer (montage). De viering is te volgen via: GRAS.


'Leren,  of hopen op het licht'

'Leren, of hopen op het licht'
'Ik wil het keerpunt der tijden zien, als tekenen lichtend aan de nachtelijke hemel staan' (D. Bonhoeffer). Josje Hortensius en Anton Bussemaker hebben de viering van de eerste zondag van mei verzorgd. Verder werken mee: Nico Munk, Corry en Peter Gerrits, Frits Stuurman en André Droogers. De dienst is te volgen via HOOP.


'Hoedje op, hoedje af'

'Hoedje op, hoedje af'
Ds. Maaike de Jong koppelt de boodschap van Prediker aan een gedicht van Jenny Joseph en aan de Red Hat Society. Aan de viering werken verder mee: Nel Otten, opening en afsluiting; Gertjaap Kardol, pianist; Corry Gerrits, kosteres; Frits Stuurman, camerawerk, en André Droogers, zang en montage. De viering kunt u volgen via: HOEDJE.


1234567891011121314
 
Meer informatie Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zeist
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl